E akuzuar për trafikim armësh e municionesh, Gjykata merr sot një tjetër vendim për Fjolla Morinën

Gjykata e Kukësit ka shqyrtuar sot kërkesën e Fjolla Morinës për gjykim të shkurtuar, ndërsa ka vendosur dërgimin për gjykim të çështjes në ngarkim të saj.

Ndërkohë, sipas “abcnews”, po ashtu, Gjykata e Kukësit ka vendosur pushimin e ndjekjes penale të bashkëshortit të Morinës, Fisnik Sylës dhe Fitim Mujit.

Në seancën e sotme, Morina ka deklaruar para trupit gjykues se armën nuk e ka pasur për qëllim trafikimi e as për fitim, duke i qëndruar deklaratave të saj të dhëna më parë.

Këngëtarja vazhdon të jetë në arrest shtëpie në qytetin e Kukësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *