Hoxhë Zekerija Bajrami shtrohet në spital

Pas disa komplikimeve shëndetësore, dijetari dhe predikuesi i jetës fetare në trevat tona, i nderuari Zekirja ef. Bajrami është shtrirë në spital.

Advertisement

Edhe pse ka përmirësime në shëndetin e tij, ai edhe më tej duhet të qëndron nën mbikqyrjen dhe kujdesin e ekipit të mjekëve për analiza të mëtutjeshme. /Derveni.info

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *