Mickoski: Do të mblidhen nënshkrime kundër ligjit për regjistrimin e popullsisë

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski në konferencën e sotme për shtyp tha se partia më e madhe e opozitës vendosi në komitetin ekzekutiv të djeshëm të mbledhë nënshkrime kundër projekt-ligjit të regjistrimit të popullsisë nëse shumica qeverisëse nuk e tërheq atë nga Kuvendi.

Advertisement

“Nëse kjo nuk do të ndodhë, pas abuzimit të dukshëm të flamurit evropian, OBRM-PDUKM do të mobilizohet dhe do të paraqesë iniciativë për mbledhjen e nënshkrimeve për anulimin e këtij projekt-ligji që duan ta miratojnë me forcë”, tha Mickoski

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *