Mbyllet një objekt hotelierik në Çellopek të Tetovës, punoi tre orë pas orarit të lejuar

“Në Çellopek të Tetovës, policia ndaloi pronarin e një objekti hotelierik për arsye të mos veprimit sipas rregulloreve gjatë epidemisë. Kontrolli u krye në 20:40, pas së cilës objekti u mbyll nga Inspektorati Shtetëror i Tregut Tetovë. -Pasi morën më parë informacione operacionale, oficerët e policisë nga Departamenti i Policisë Zherovjan kryen një kontroll në një objekt hotelierik në fshatin Çellopek, në pronësi të D.R (31) nga i njejti fshat. Gjatë kontrollit, u konkludua që lokali po punon pas orarit të lejuar dhe gjithashtu 17 mysafirë bashkë me pronarin u gjetën brenda. Ai u privua nga liria dhe u mbajt në stacion policor, njofton SPB Tetovë.

Advertisement

Pas dokumentimit të plotë të çështjes, kundër pronarit do të ngrihet kallëzim penal në bazë të nenit 206 të Kodit Penal, dmth për “mosveprim në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë një epidemie”.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *