Filipçe: OBSH-ja partneri jonë strategjik në luftën kundër koronavirusit

OBSH-ja u dëshmua si partneri jonë më i madh që nga fillimi i kësaj krize dhe bashkëpunimi në shumë fusha tjera. Vërtet shumë intensivisht komunikuam dhe bashkëpunuam me këtë Organizatë Shëndetësore. “Donacioni i sotëm është shumë i rëndësishëm. Përforcim i kapaciteteve laboratorike. Diçka që është shumë e rëndësishme për fakultetin e mjekësisë në Shkup. Donacion shumë i rëndësishëm për Institutin e Mjekësisë ligjore”, tha Filipçe.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *