Kur merr fund pandemia? OBSH-ja jep më në fund datën

Pyetja qe ne te gjithe bejme eshte se kur do te rikthehemi ne normalitet dhe pergjigja per kete eshte e pritshme vetem nga ekspertet.

Autoritet shendetesore, shkencetaret dhe qeverite po mundohen te japin nje pergjigje.

Gjithashtu Organizata Boterore e Shendetesise ka bere llogaritjet e veta dhe sipas Soumya Sëaminathan, jeta normale nuk do të kthehet para vitit 2022.

“Vetëm në vitin 2022 do të ketë mjaftueshëm persona të vaksinuar e për të zhvilluar imunitet”, tha doktoresha e OBSH-së për CNN.

Keshtu qe sipas saj, vak sina do të jetë e disponueshme shumë më përpara, por efekti i saj nuk do të jetë i menjëhershëm, pasi do të duhet kohë që të prodhohet për nje vaksinim masiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *