Pamje të rënda! Shqiptari në Londër masakrohet nga bandat (Video)

Shumë të rinj shqiptarë janë detyruar të emigrojnë jashtë Shqipërisë në kërkim të një jete më të mirë dhe sigurimit të të ardhurave. Dhe ndër mundësitë me të cilat e arrijnë këtë është edhe kultivimi apo puna në shtëpitë e ‘mallit’.

Por diçka e tillë nuk është e lehtë, pasi siç raportohet nga shumë të rinj, shpesh bien pre e sulmeve dhe konflikteve me bandat atje.

Agresorët janë kryesisht të komunitetit të njerëzve me ngjyrë. I tillë është dhe një rast që ka mbërritur në redaksinë e “JOQ Albania”, ku një të ri shqiptar në Londër e kanë sulmuar duke e çarë keq në dorë. Pamjet duken vërtetë të rënda dhe dëshmojnë se përleshja ka qenë e fortë.

Pamje +18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *