Arrestohen dy persona nga Haraçina dhe Konjare e mesme

Në fshatin Trubarevë më 11.12.2020 rreth orës 09.00 policia gjeti dhe arrestoi AS (31) nga fshati Konjare e Mesme, i kërkuar me urdhër gjykate nga Gjykata Themelore Shkup-1 për vuajtje të dënimit me burg.

Advertisement

Siç u njoftua sot nga Ministria e Punëve të Brendshme, natën e 11.12.2020 në 20.40 në Haraçinë të shkupit oficerët e policisë nga SPB Shkup arrestuan AS (28), i cili kërkohej me urdhër të Gjykatës Themelore Penale Shkup.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *