Rekord i zi: Ka vozitur 320 kilometra në orë në rrugët e Maqedonisë së Veriut

Vozitësit e Maqedonisë së Veriut po thyejn rekordet e zeza sepse këto ditë radarët e policisë rrugore kanë regjistruar shpejtësi prej 320 kilometrave në orë dhe gjithashtu është regjistruar edhe rekordi më i lartë i atyre që kapin timonin në gjendje të dehur, ku tek një vozitës janë regjistruar 3.87 promil akool, shkruan Gazeta Populli.

Advertisement

Prandaj dhe mesazhi është: mos vozitni shpejtë dhe mos pini përderisa jeni duke vozitur, që të mos pendoheni ju si dhe ndonjë pjesmarrës i pafajshëm në trafik./Gazetapopulli.net

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *