Frymzim Dauti kandidat i PDSH-së për kreun e Komunës së Gostivarit

Sonte, më 11 korrik, dega e Partisë Demokratike Shqiptare në Gostivar mbajti Kuvend zgjedhor të Degës ku u zyrtarizua kandidatura e z.Frymzim Dautit për kreun e Komunës së Gostivarit.

Advertisement

Në kuvend ishte prezent edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi dhe ju drejtua kuvendit me një fjalim rasti.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *