BDI vandalizon gjuhën shqipe, në 11 rreshta 21 gabime skandaloze (FOTO)

Shumë institucione shtetërore e publike, në shumë raste kanë vandalizuar gjuhën shqipe me përkthime dhe mbishkrime përplot gabime.

Advertisement

Por, kohëve të fundit raste të këtilla hasen edhe tek institicione që drejtohen nga shqiptarët. Në rastin e fundit partia shqiptare në pushtet, BDI, ka lëshuar një reagim ku gjuha shqipe vandalizohet në mënyrën më të rëndë.

Në reagimin prej 11 reshtave të lëshuar nga BDI kundër opozitës shqiptate, vërehen 21 gabime skandaloze. Ndryshe, kjo parti për 20 vite retorikë kryesore para zgjedhjeve ka pasur përdorimin e gjuhës shqipe.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *