Arrestohet në Gostivar 50 vjeçari nga Shkupi, dërgohet në burg për vuajtje të dënimit

Dje (11-korrik) rreth orës 15:30, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë arrestuar 50-vjeçarin H.K. nga Shkupi, i dënuar me burg për veprën penale “vjedhje”, për të cilin është lëshuar urdhër-arest.
Pas arrestimit, H.K. është dërguar dhe dorëzuar në Burgun “Shkup” në Shkup për vuajtjen e dënimit.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *