Temperaturat mbi 40 gradë, turku e shndërron kamionin në pishinë

Temperaturat mbi 40 gradë, turku e shndërron kamionin në pishinë

Advertisement

Turku, i cili ishte lodhur nga nxehtësia në rrethin Serik të Antalisë, u flladit në pishinën që ndërtoi duke mbushur trupin e kamionit me ujë.

Gökhan Karaman, i cili ishte një fermer në rrethin Çandır të Serikut, u lodh nga nxehtësia dhe mendoi ta kthente trupin e kamionit në një pishinë.

Karaman mbuloi plotësisht trupin e kamionit me një tarp dhe e mbushi me ujë. Pas procesit të mbushjes, i cili zgjati rreth 3 orë, ai u flladit duke notuar në pishinën që krijoi pas kamionit.

“Unë merrem me bujqësi. Ne kemi punuar së bashku me babanë tim për 17 vjet. Unë jam lodhur nga nxehtësia që është mbi 40 gradë për disa ditë. Pastaj një ide e tillë më erdhi në mendje. Unë e ktheva trupin e kamionit në një pishinë”, tha ai.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *