Kandidatët e LSDM-së për zgjedhjet lokale

Kreu i Socialdemokratëve, Zoran Zaev, pas mbledhjes të Komitetit Ekzekutiv bëri të ditur 30 emrat e kandidatëve për kryetar komunash që do të garojnë në zgjedhjet lokale që do të mbahen në tetor të këtij viti.

Advertisement

Zaev vuri në dukje janë paraqitur rreth 630 kandidatura për kryetar komunash dhe rreth 5 mijë kandidatë për këshilltarë.

 • Petre Shilegov – Qyteti i Shkupit
 • Milikije Halimi – Haraçinë
 • Velimir Smilevski – Butel
 • Nenad Kurtovski – Mavrovë – Rostushë  
 • Goran Jovakovski – Çashkë
 • Pero Konstadinov – Vallandovë
 • Bllagojço Shapov – Bogdancë
 • Zoran Zimbakov – Bosillovë
 • Marjan Janev – Vasilevë
 • Sasho Jankovski – Vevçan
 • Ivica Dimitrov – Vinicë    
 • Goran Trajkovski – Dellçevë
 • Llaze Petrov – Demir Kapi
 • Ango Angov – Dojran
 • Borce Gievski – Zelenikovë  
 • Jordan Nasev – Karbincë  
 • Filip Temellkovski – Kisella Vodë
 • Bllagojçe Iliev – Konçe  
 • Tome Hristovski – Krushevë
 • Ace Vellkovski – Llozovë  
 • Lube Kuzmanovski –  Novac
 • Kostadin Giergoevski – Ohër
 • Elizabeta Zelenikovska – Petrovec
 • Sllavço Pandurski – Pehçevë
 •  Dragan Anasatasov – Probishtip
 • Zhivko Gosharevski – Resnjë
 • Stojan Nikollov – Rosoman  
 • Zhaklina Jovanovska –
 • Sashko Nikollov – Shtip

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *