Njësitë speciale po e ruajnë Ninxhën, ankohet se i kanë porositur vrasje me thikë ose kaçavidë Jane Çentoja, Igor Jugu dhe Qosja

Sipas portalit maqedonas Mkd.mk, Njësitë speciale të Maqedonisë së Veriut gati një muaj në një repart special në Burgun Hetues në Shutkë po e ruajnë Aleksandër Vasilevski i njohur si Ninxha, i cili u dënua me 8 vjet burg për ngjarjet e 27 Prillit. Ky i dënuar i cili ishte dëshmitar kryesor në gjyqin në të cilin ish-kryetari i Kuvendit Trajko Veljanoski, ish-ministrat e Transportit dhe Lidhjeve dhe Arsimit, Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish-drejtori i UBK, Vladimir Atanasovski po gjykohet për porositjen e ngjarjeve të 27 Prillit 2017, nga burgu i Shtipit ,tani është transferuar në Burgun e Paraburgimit të Shutkë, ku ekziston një repart special për njerëzit me rrezik të lartë sigurie, raporton Gazeta Populli.

Advertisement

Vendimi për transferimin e Ninxhës nga një burg në tjetrin është marrë nga Drejtoria për Ekzekutimin e Sanksioneve, pasi siç thonë ata jeta e tij ishte në rrezik, informon Mkd.mk

Në një deklaratë për Mkd.mk, drejtori i Zyrës, Marjan Spasovski, thotë se Zyra për Ekzekutimin e Sanksioneve e mori këtë vendim pasi Ninxha tregoi se ai kishte informata se do të sulmohej nga një i dënuar tjetër për një shumë të caktuar parash, e cila duhet t’i paguhet sulmuesit./Gazetapopulli.net

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *