Mërgimtari nuk i mban lotët: Më ka marrë malli shumë për Kosovën

Advertisement

Numër i madh i mërgimtarëve kanë arritur në Kosovë, por edhe më tepër pritet të vijnë gjatë këtij vikendi dhe ditëve të ardhshme.

Për dallim nga vera e kaluar kur mërgimtarëve iu pamundësua ardhja në vendlindje, këtë herë ata veçse janë nisur drejt Kosovës, disa me automjete e disa me transport ajror.

Një mëgimtar nga Kaçaniku nuk ka mundur t’i mbajë lotët kur është pyetur sa e ka marrë malli.

“Më ka marrë malli për krejt”, ka thënë mërgimtari për ATV, ndërsa nuk i ka mbajtur lotët.

https://fb.watch/v/1ffeNlFBA/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *