Liridona nga Kaçaniku kryen mjekësinë në Danimarkë, zgjidhet ndër studentet më të mira

Liridona (Rexhep) Koxha ka përfunduar me gjitha 10-she në Univeristetin e Kopenhagës në Fakultetin e Mjekësisë. Ajo është pëzgjedhur ndër 5 studentet më të mirë në tërë Danimarkën, për të vazhduar me hulumtime shkencore në Universitetin e Harvardit në Amerikë!

Advertisement

“Urime Liridona, Kosova krenar me ju dhe mergimtarët qe po i’a zbardhin fytyrën”, e kanë uruar familjarët e saj./PaCensurë/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *