Dyshohet se ka vjedhur stoli ari nga vetura e shokut, arrestohet nga policia

Dje rreth orës 12.00, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë privuar nga liria 20-vjeçarin I.Q. nga Negotina e Pologut, nën dyshimin se ka vjedhur stoli ari, në veturën e shokut të tij. Çështja kundër I.Q është duke u sqaruar dhe
dokumentuar, kështu që ndaj tij do të pasojë parashtresë adekuate.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *