Në 24 orët e fundit Tetova dyfish më shumë raste të reja me COVID-19 se Shkupi

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë regjistruar 18 raste të reja me COVID-19 nga gjithsej 3.479 të testuar, 5 pacientë janë shëruar, ndërkaq nuk ka persona të vdekur. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 155.882, të shëruarve 150.159, të vdekurve 5.487, ndërkaq për momentin kanë 236 raste aktive. Shkupi dhe Tetova vazhdojnë të jenë qytetet me më shumë raste aktive, por edhe raste të reja ditore, njofton Portalb.mk.

Advertisement

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Tetovë 8
 • Shkup 4
 • Gostivar 2
 • Ohër 2
 • Radovish 1
 • Dibër 1

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Tetovë 3
 • Shkup 2

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 68737, Aktiv 86
 • Kumanovë 8888, Aktiv 11
 • Prilep 8329, Aktiv 4
 • Tetovë 7325, Aktiv 78
 • Manastir 6310, Aktiv 4
 • Veles 5474, Aktiv 0
 • Gostivar 5194, Aktiv 13
 • Kavadar 5155, Aktiv 2
 • Ohër 5023, Aktiv 13
 • Shtip 4962, Aktiv 2
 • Strumicë 4123, Aktiv 1
 • Strugë 2985, Aktiv 4
 • Koçan 2792, Aktiv 0
 • Kërçovë 2602, Aktiv 13
 • Gjevgjeli 2195, Aktiv 0
 • Negotinë 2184, Aktiv 0
 • Sveti Nikole 1525, Aktiv 1
 • Resnjë 1234, Aktiv 0
 • Kriva Pallankë 1227, Aktiv 0
 • Radovish 1162, Aktiv 1
 • Berovë 1032, Aktiv 1
 • Dellçevë 973, Aktiv 0
 • Dibër 943, Aktiv 2
 • Vinicë 886, Aktiv 0
 • Probishtip 789, Aktiv 0
 • Vallandovë 667, Aktiv 0
 • Bogdanci 494, Aktiv 0
 • Krushevë 490, Aktiv 0
 • Demir Hisar 400, Aktiv 0
 • Demir Kapi 396, Aktiv 0
 • Kratovë 377, Aktiv 0
 • Makedonski Brod 359, Aktiv 0
 • Pehçevë 269, Aktiv 0
 • Makedonska Kamenica 249, Aktiv 0
 • Dojran 132, Aktiv 0

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *