Bastisje në Gostivar, arrestohen 7 persona

Nga ana e nëpunësve policorë të Zyrës së Jashtme për Çështje Kriminalistike pranë NJPB Gostivar, në mëngjes rreth orës 04:00, në lokalitete të ndryshme në Gostivar janë privuar nga liria shtatë persona, prej të cilëve gjashtë nga Gostivari dhe një nga Banjica e Epërme.

Advertisement

“Gjatë kontrollimit të realizuar te N.D. (30) nga Gostivari është gjetur qese me kokainë, kurse L.V. (35), S.S. (36), D.J. (36), ZH.C. (41), dhe A.B. të gjithë nga Gostivari dhe F.I. (27) nga Banjica e Epërme-Gostivar, për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar në involvimin e tyre në “prodhim i palejuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substancave pskiotrope dhe prekursorëve”, e dënueshme sipas nenit 215 të Kodit Penal”. kumtoi policia.

Të gjithë janë arestuar në stacion policor dhe pas dokumentimit të rastit, kundër tyre do të parashtrohen kallëzime përkatëse.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *