Njësiti “Tigrat” aksion me arrestime në Shkup

Më 16.07.2021 rreth orës 23.30 zyrtarë policor të Departamentit për Polici Kriminale dhe Njësisë Speciale Antiterroriste “Tigrat”, gjatë aktiviteteve dhe masave të përbashkëta në rajonin e lagjes ‘Debar Maalo” në Shkup, pranë një objekti hotelerik kanë privuar nga liria G.P (34) dhe N.S (35), ku gjatë një kontrolli janë gjetur dhe janë marrë dy qese me kokain, të dedikuar për shitje.

Advertisement

Në Rrugën “Boemska” është privuar nga liria S.G (25) nga Shkupi, që ka drejtuar automjetin “Audi”, me targa të Shkupit, ku gjatë kontrollit është gjetur kokainë, kurse për shkak të vozitjes nën ndikimin e alkoolit dhe substancave narkotike është larguar nga trafiku. /KlanMacedonia

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *