Hapet vendkalimi kufitar ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se të dielën, do të mbahet ceremonia e hapjes së vendkalimit kufitar tjetër në mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, në pikën Restelicë-Strazimir.

Advertisement

Sipas njoftimit, ceremonia do të mbahet në orën 12:00.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *