Afaristi i njohur Meqail Rasimi kandidat i PDSH-së për kreun e Komunës së Bërvenicës

Afaristi i njohur Meqail Rasimi kandidat i PDSH-së për kreun e Komunës së Bërvenicës.

Advertisement

Dega e Partisë Demokratike Shqiptare Bervenicë mbajti Kuvend Zgjedhor të degës ku u zyrtarizua kandidatura e z.Meqail Rasimi për kreun e kësaj komune.

Në kuvend ishte prezent edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi dhe iu drejtua kuvendit me një fjalim rasti.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *