Tetovë: Arrestohen pronarët e restoranit për shkak numrit të madh të mysafirëve

Policia mbrëmë ka arrestuar tre pronarë të një objekti hotelerik në Tetovë për shkak se kanë organizuar dasmë me rreth 200 mysafirë.

Advertisement

“Më 18.07.2021 në ora 03:05 në objekt hotelerik në Tetovë, zyrtarët policorë e SPB Tetovë kanë privuar nga liria S.T (26), M.G (26) dhe N.P (26), të gjithë nga Tetova dhe pronarë të objektit. Ata janë arrestuar për shkak të dyshimeve se kanë kryer vepër penale që është e dënueshme sipas nenit 206 të Kodit Penal”, sqarojnë nga policia.
Sipas njoftimit policor, ata kanë vepruar në kundërshtim me udhëzimet shëndetësore në kohë epidemia dhe në objektin e tyre kanë organizuar aheng me rreth 200 mysafirë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *