Albin Kurti drejtuar gazetarit serb: Shteti i Serbisë i ka vrarë 1130 fëmijë në Kosovë, mbi 100 prej tyre ende janë të pagjetur

“Shteti i Serbisë i ka vrarë 1130 fëmijë në Kosovë, mbi 100 prej tyre ende janë të pagjetur. Janë dhunuar 20 mijë gra e vajza nga policia, ushtria e paramilitarët serb.
Nuk kam nevojë t’a pyes gjyshin apo stërgjyshin, apo dikë tjetër për këto gjëra e për gjenocidin serb në Kosovë. Unë dhe shumë të tjerë jemi dëshmitarë të këtij gjenocidi. Unë kam qenë i burgosur derisa presidenti i juaj Vuçiç ishte në pushtet. Kam qenë në fakt në një kamp përqendrimi, sepse burgu i Pozharevcit ishte një kamp i përqendrimit”.

Advertisement

Kryeministri Albin Kurti, gazetarit serb në Bruksel!

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *