Gërvalla: Së shpejti do të kemi lajme të mira nga Greqia

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se marrëdhëniet me Greqinë kanë kaluar në një tjetër nivel dhe se janë në rrugë të mbarë për të ardhur deri te njohja.

Advertisement

Këto deklarata Gervala i dha gjatë një interviste të dhënë në mediat në Kosovë. Gjithashtu, ministrja e Jashtme e Kosovës theksoi se së shpejti do të ketë lajme të mira nga Greqia, por që nuk ka precizuar kohë./TopChannel

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *