Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme do të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të jenë në fuqi deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, çmimi i benzinës Euro Super -95 dhe Euro Super -98 u rritën për 1 denar, derisa dizeli për gjysmë denari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *