Një vit të tërë u ushqye vetëm me patate, do mbeteni pa fjalë se sa shumë ka ndryshuar ky burrë

Për shkak të peshës së tij shqetësuese, Flinders Taylor hëngri patate për një vit rresht. Taylor tregon se e ndërmori këtë nismë të çud its hme pasi për shkak të kilogramëve të tepërt nuk ndihej mirë fizikisht dhe shpirtërisht.

Advertisement

Për çdo ditë ai hëngri nga 3 kilogramë patate në ditë dhe nuk përdori asnjë lloj vaji për gatimin e tyre. Një vit më vonë, Taylor si rezultat i këtij ‘regjimi’ humbi plot 49 kilogramë nga 151 sa kishte para ushqimit me patate.

“Unë po bëhem gjithnjë e më mirë dhe kjo vetëm falë patateve”, u shpreh ai. Pavarësisht se shumica e dietologëve ishin kundër kësaj diete, duket se Taylor ia doli të humbë kilogramët e padëshiruar në një formë aspak të zakontë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *