E turpshme: PSD në vend se të vendos fytyrën e Vuçiçit në kontenjerë- vendos atë të Kurtit

PSD-ja e Dardan Molliqajt ka zhvilluar një aktivitet pranë Katedrales “Shën Tereza”, në Prishtinë.

Advertisement

Ata vendosën portretin e personit më të votuar në Kosovë Albin Kurtit në kontejnerët e mbeturinave që reciklohen.

Fatkeqësisht PSD-ja nuk po merret me Vuçiqin e me Serbinë, por ka gjetur kohën e ndoshta e sponzoruar nga të tjerët që të mirret me fituesin e dy palë zgjedhjeve të fundit dhe sipas sondazheve fituesit potencial të zgjedhjeve që do të organizohen me 14. shkurt 2021.

Ky aktivitet i PSD-së është u vëzhgua nga Policia e Kosovës, teksa prezent ishte edhe kryetari i saj Dardan Molliqaj.

Drilon Pireva, anëtar i kësaj partie e ka quajtur riciklim politikën e Vetëvendosjes, duke thënë se paralajmërimi i Kurtit për ndryshim nuk është i vërtetë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *