Në PDK 6 kandidatë për deputetë me aktakuza

KQZ në kërkesën e saj dërguar KGJK-së ka kërkuar emrat e personave nga lista e kandidatëve nëse janë shpallur fajtorë për vepër penale me një vendim përfundimtar të gjykatës në tre vjetët e fundit.

Advertisement

Sipas burimeve të Syri i Kosovës, këta janë 6 kandidatë e Partisë Demokratike të Kosovës me aktakuza.

Sadik Halitjaha, Xhavit Haliti, Kujtim Gashi, Ramë Vataj, Lulzim Abazi dhe Bajrush Xhemajli janë kandidatët nga radhët e PDK- së që kanë aktakuza.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *