Bastisje në Saraj, arrestohen 4 persona

Policia gjatë ditës së djeshme pas përgatitjeve dhe koordinimeve paraprake ka siguruar vendim gjyqësorë për bastisje në Komunën e Sarajit , respektivisht në fshatin Svillare e Poshtme, njofton gazeta Lajm.

Advertisement

Gjatë bastisjeve policia ka gjetur municione dhe gjësende që përputhen me vepra të kryera penale.

Janë arrestuar personat R.R. (33), G.K.(36), M.F.(27).

Të arrestuarit akuzohen për kryerjen e veprës penale “grabitje e rëndë” në disa bankomatë në Kërçovë si dhe për posedim të armës pa leje.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *