Simovski: Kushdo që jep të dhëna të rreme ose bojkoton regjistrimin do të marrë padi penale

Drejtori i Entit Shtetërore të Statistikave, Apostol Simovski, në një paraqitje në Radio Kanal 77 paralajmëroi se kushdo që jep të dhëna të rreme ose bojkoton regjistrimin do të marrë padi penale.

Advertisement

“Ajo që është jashtë ligjit për regjistrimin i nënshtrohet metodologjisë, punës profesionale. Qytetarët, për të qenë të sigurt se ne si institucion nuk do të nënshtrohemi nga asnjë presion politik dhe për të krijuar ose kënaqur dëshirat e dikujt, ne do ta bëjmë metodologjinë një dokument publik”, deklaroi ai.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *