Shkup, brenda 24 orëve 137 gjoba në trafik

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka shqiptuar 137 gjoba për shkelje të rregullave në trafik. 17 sanksione janë vendosur për vozitje pa patentë shoferi, 18 për përdorim të celularit gjatë vozitjes, 4 për vetura teknikisht të parregullta ose të paregjistruara. Policia ka shqiptuar pesë gjoba për vozitje nën ndikim të alkoolit, 16 për mosrespektim të kufizimit të shpejtësisë, si dhe 15 gjoba për parkim të gabuar.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *