420 qytetarë të dënuar për mosmbajtje të maskës gjatë ditës së djeshme

Foto: Fokus

Gjithsej 420 shkelje janë regjistruar për mosmbajtje të maskës mbrojtëse për fytyrën gjatë ditës së djeshme në vendin tonë, njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut.

Advertisement

MPB apelon deri te qytetarët që ti respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga Qeveria me qëllim mbrojtjen nga kovid-19.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *