Pendarovski e nënshkruan Ligjin për regjistrimin e popullsisë, kur pritet të filloj regjistrimi

Presidenti Stevo Pendarovski pas konsultimeve të bëra me ekspertë juridik, sot ka nënshkruar Dekretin për shpalljen e Ligjit për regjistrim të popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, viti 2021.

Advertisement

Presidenti Pendarovski pret që procesi i zbatimit të regjistrimit të mos politizohet, ndërsa të dhënat e fituarat të jenë në të mirë për zhvillimin e përgjithshëm, me çka do të mundësohet formulimi i strategjive afatgjate në pjesët vitale të shtetit.

Regjistrimi i popullatës pritet të fillojë në muajin prill. /SHENJA/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *