Naser Zyberi zgjidhet Avokat i Popullit

Ish-kandidati i BDI-së për kryeministër Naser Zyberi edhe zyrtarisht u bë avokat i popullit. Deputetët e mazhorancës votuan me 61 vota për dhe asnjë kundër për zgjedhjen e tij. Në zgjedhjet e fundit parlamentare BDI promovoi Naser Ziberin si kandidat për kryeministrin e parë shqiptar. Integristët thirren në marrëveshjen me LSDM-në që kryeministrti shqiptar të drejtojë qeverinë 100 para zgjedhjeve parlamentare.

Advertisement

Gjatë negociatave për Qeveri, opozita ASH-AAA kishte akuzuar BDI-në se idenë për kryeministrin e ka mashtrim, por derisa arrin ta realizon, 12 deputetët e opozitës do të mbështesnin zgjedhjen e Ziberit në krye të organit ekzekutiv./ALSAT

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *