Nëna ‘shtanget’ pasi fëmijët e saj ndërtuan dordolec me dhëmbët e gjyshes (Foto)

Një nënë mbeti e shtangur pasi fëmijët e saj përdorën dhëmbët e vjetër të gjyshes për të dekoruar dordolecin.

Stephanie Murphy, 34 vjeçare nga Tesside, ndau fotografitë në rrjetet sociale dhe pranoi se fëmijët e saj fillimisht kishin frikë nga dordolecët.

Ajo tha: “Unë kujdesem për gjyshen time që jeton afër cepit dhe ndërsa ishim duke ecur për në shtëpinë e saj, vajza ime Faye tha që ne duhet të ndërtojmë një dordolec në kopshtin e saj para për ta bërë atë të buzëqeshë. Kështu që kur arritëm atje, unë hyra për t’i ndihmuar gjyshes time dhe dy fëmijët me burrin tim filluan punën për të bërë dordolecin”.

“Ndërkohë në shtëpi, po kërkoja butona për sytë e dordolecit kur gjeta një qese larëse me të gjithë dhëmbët e vjetër të gjyshes sime gjatë gjithë viteve”.

Atëherë babi Paul kuptoi se protezat do të përshtateshin në mënyrë të përsosur në dordolecin e ndërtuar.

Rezultati ishte një karakter disi i tmerrshëm – por ai përfundoi duke qenë një hit i madh me gjyshen Clarice.

“Në fillim fëmijët ishin pak të frikësuar nga dordoleci me dhëmbë, por shpejt u dashuruan me të”, tha Stephanie, shkruan Mirror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *