Marsh protestues për rastin “Monstra”

Familjarët e të akuzuarve në rastin “Monstra”, për të premten në ora 13:00 kanë paralajmëruar një marsh protestues në Shkup. Marshi protestues do të fillojë nga parku i Çairit dhe do të mbarojë para Prokurorisë së Përgjithshme Shkup.

“Të nderuar vëllezër e motra, para disa ditëve prokurorja e rastit “Monstra”, Fatime Fetai, e përmbylli fjalën e saj përfundimtare me akuzën se, të akuzuarit janë fajtorë për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smilkovës, madje duke i akuzuar për vepër terroriste duke i qëndruar besnike shefes së saj Gordana Jankulloska dhe prokurores së parë Gordana Geshkoska. “Amaneti në vend!”, shkruan Bedri Ajdari, në rrjetin social Facebook. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *