Dy banorë të Gostivarit fitojnë 100 mijë euro në bastore

Bastorja sportive Mozzart ka bërë me dije se lojtarë të rregullt të tyre nga Gostivari, kanë fituar sot në bastore tiketa me vlerë prej 100 mijë eurove.

Advertisement

Siç shihet në tiketa, tek njëra me pagesë prej vetëm 50 den (0.80cent) ka fituar 1.088.619 den (17.700 euro) dhe tjetra me pagesë të tiketës 230 den (3.7 euro) ka fituar 5.007.645 den (81.425 euro).

“Tiketa të reja fantastike në Mozzart. Lojtarë të rregullt tonët nga Gostivari kanë fituar shumën e pabesueshme prej 6.096.264 denarësh”, njoftuan nga bastoret sportive Mozzart.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *