Banorja e Shkupit ia vjedh portofolin me para gostivarasit

Mbrëmë në ora 23 e 50 minuta, 45 vjeçari I.N. nga Gostivari, në polici ka raportuar se rreth orës 23:30, në rrugën “Mara Ugrinova” në Gostivar, 30-vjeçarja S.R. nga Shkupi, me të cilën më herët ishte transportuar me veturë, i kishte vjedhur portofolin me para, menjëherë pas raportimit të rastit, e njëjta është privuar nga liria dhe është mbajtur në Stacionin Policor Gostivar, kurse paratë i janë kthyen raportuesit.

Çështja kundër S.R është duke u sqaruar, dhe ndaj saj do të pasojë parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *