Shënd e verë tek Aleanca, profesoresha nga Tetova bëhet kryetare

Aleanca për Shqiptarët ka emëruar Prof.Vjollcë Berisha për ushtruese detyre Kryetare e Asamblesë së Gruas

Advertisement

Aleanca për Shqiptarët sonte në Gostivar ka mbajtur mbledhjen e Kryesisë Qendrore ku është diskutuar për sistuatën aktuale politike,regjistrimi,propozim ligji për Shtetësinë ,protestat e paralajmëruara për ditën e premte për rastin ,,Monstra” dhe ndër të tjera ka emëruar dhe ushtruese të detyrës Kryetare e Asamblesë së Gruas pranë Aleancës për Shqiptarët.

Kryesia me shumicë votash pa asnjë votë kundër ka vendosur që këtë detyrë të ja besoj profesoreshës së njohur nga Tetova Vjollca Berisha.

Emri i profesoreshës Vjollca Berisha në Tetovë dhe më gjerë është një emër shumë i respektuar dhe shumë i njohur.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *