“Shënd e Verë” tek ASH, Vjollca Berisha emërohet u.d Kryetare e Asamblesë së Gruas

Aleanca për Shqiptarët ka emëruar Prof.Vjollca Berisha për ushtruese detyre Kryetare e Asamblesë së Gruas.

Aleanca për Shqiptarët sonte në Gostivarë ka mbajtur mbledhjen e Kryesisë Qendrore ku është diskutuar për sistuatën aktuale politike,regjistrimi,propozim ligji për Shtetësinë,protestat e paralajmëruara për ditën e premte për rastin ,,Monstra” dhe ndër të tjera ka emëruar dhe ushtruese të detyrës Kryetare e Asamblesë së Gruas pran Aleancës për Shqiptarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *