Unioni i nxënësve kërkon mbështetje nga Kuvendi! Përfundon bojkoti, për hapat e ardhshëm do të vendosë ditëve në vijim

Unioni i nxënësve të shkollave të mesme dhe kryetari i tij Blendi Hodai, deri te deputetët dërguan një letër përmes i-majl me kërkesë për mbështetje që të japin dy në vend të katër lëndëve në maturën shtetërore, sepse Ministria e Arsimit dhe Shkencës, siç thuhet në letrën e tyre – i injoron dhe është decide në refuzimin e çdo kompromisi për këtë çështje. Nëse MASH-i nuk tregon vullnet të mirë, Unioni do të kërkojë ndryshime në Ligjin për Arsimin e Mesëm, por ministrja Carovska është kategorike që provimi i maturës shtetërore duhet të përmbajë katër lëndë, shkruan në letrën e Unionit.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *