Krisin grushtat mes LSDM-së dhe VMRO-së, ja kush u rrah!

Me afrimin e zgjedhjeve lokale si duket po rriten edhe tensionet politike. Këshilltari i LSDM-së në komunën Gjorçe Petrov, Vllado Cvetkovski thotë se është sulmuar fizikisht dhe verbalisht nga këshilltari i VMRO-DPMNE-së, Zllate Misajlevski në Këshillin Komunal. 

Advertisement

Cvetkovski thotë se për veç sulmit fizik ka marë edhe kërcënime për jetë nga kolegu i tij i VMRO-DPMNE-së, transmeton gazeta Lajm, duke shtuar se shkak për sulmin është frika e partisë opozitare nga humbja në zgjedhje. 

Rasti është denoncuar edhe në polici, prej ku zyrtarisht kanë njoftuar se incidenti ka ndodhur më datë më 29 dhjetor 2021 pak para ores 13.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *