Reagon i përlotur Arjan Konomi rreth rastit me Tean dhe Andin

Advertisement

Pas reagimit të Andit, Beartit dhe Teas, së fundmi edhe opinionisti Arjan Konomi e ka parë me vend të shprehë publikisht qëndrimin e tij për skandalin e Përputhen. Përmes një videoje të postuar në Instagram ai thotë se nuk ka qenë në dijeni për çiftin e sajuar Andi-Tea.

“Që të gjithë ju me të drejtë prisni edhe një reagim nga unë. Në mijëra mesazhe dhe komente që janë bërë në të cilat jepen shumë versione, presin një sqarim nga unë. Ajo që ndjej si detyrë për veten dhe ndershmërinë time si dhe për atë që jam unë, është shumë e rëndësishme. Unë nuk kam pasur absolutisht as dijeninë më të vogël dhe as dyshimin më minimal që mund të ekzistonte kjo e vërtetë që keni marrë vesh këto ditë.

Nëse kam patur dyshime, kanë qenë dyshime për pëlqime në momente të caktuara, por përveç këtyre kam qenë totalisht në mungesë të plotë të çdo dijenie apo informacioni deri në momentin që do ishte Për’puthen Prime, ku Tea dhe Andi do të largoheshin nga ai emision. Këtë jua them me ndershmëri për të gjithë ata

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *