Rikthehet Fatos Nano, rrëfim për momentet kyçe të historisë së viteve 1990 – 2005

Pas vitesh he shtje, Fatos Nano ka pranuar të shfa qet sërish në televizor. Me “look” të ri dhe dukshëm me më pak kile nga dikur, Nano ka rrë fyer për gazetarin Bledi Fevziu 30 vitet si pro tagonist në politikën shqiptare.

Advertisement

Është gazetari që në rrjetet sociale postoi një fotografi me ish-liderin e Partisë Socialiste.

“Fatos Nano ka thyer he shtjen disa vjecare per te dhene nje in terviste ne Opinion. Ai ka bere nje rre fim per momentet ky ce te historiae se viteve 1990 – 2005 ku ka qene pro tagonist dhe nje re flektim per gjithe keto 30 vite,” shkruan gazetari.

Pavarësisht kësaj, gazetari Fevziu nuk ka dhënë një datë fikse se kur do të transmetohet kjo in tervistë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *