Eskalon situata në një aktivitet të PSD-së në Kosovë, lëndohet një polic

“Krejt dhe Drejt=I gjithë pushtetit sovjetëve”, është mbishkrimi i vendosur sot nga anëtarët e Partisë Socialdemokrate (PSD) në objektin e Qeverisë së Kosovës.

Advertisement

Pas vendosjes së parullës në objektin e Kuvendit të Kosovës ka ndërhyrë edhe Policia e Kosovës, ku më pas ka pasur përleshje mes pjesëmarrësve aty dhe policisë.

Kryetari i PSD-së dhe anëtarë të tjerë janë ndaluar nga pjesëtarët e Policisë së Kosovës, duke u përleshur me ta.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *