Shkatërrohet grupi kosovar që grabisnin bankomate në Maqedoni

Foto ilustrim

Nëpunësit policor në SPB Kumanovë dhe Sektori për polici kri minalistike, më 02.02.2021 rreth orës 04:00 në qendrën tregtare në Kumanovë,

e kanë arr estuar A.M.(40) nga Kosova gjatë përpjekjes që me dhu në të grabisë shumë të madhe të parave nga bankomati i vendosur në qendër tregtare.

Siç njoftojnë nga MPB, pas ndërmarrjes së aktiviteteve, në lidhje me këtë vepër penale, në vendkalimin kufitar në Jazhincë është arr estuar F.L. (42), B.H. (39) dhe B.A.(50) të gjithë nga Kosova.

Kundër të arr estuarve është parashtruar kallëzim pe nal deri te Prokuroria përkatëse në Kumanovë, ndërkaq nga gjykatësi i procedurës paraprake u është caktuar masa e parabu rgimit./TV21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *