Lidhjet e Trajko Veljanovskit me rastin Monstга? Avokati maqedonas flet për pazaret ndër tavolinë dhe fshehje provash (Video)

Në Prill të vitit 2017, avokati i njohur maqedonas, Ignat Pançevski deklaronte se materialet e rastit të vгasjes së të rinjve maqedonas tek Liqeni i Smillkovës kanë qënë objekt i pazareve “ndër tavolinë”. Sipas tij, ekzistojnë biseda të pëгgjuara dhe fakte për zbardhjen e këtij rasti, por që opinioni nuk do t’i marrë vesh kurrë sepse të njëjtat janë pjesë e pazareve politike. Ai hedh dyshimet mbi rolin e ish kreut të Kuvendit të Maqedonisë, Trajko Veljanovski, të cilin e cilëson si njërin nga gjashtë personat nga hierarkia e shtetit, që kanë gisht në fshehjen e provave, përcjell in7.

“Trajko Veljanovski është personi i parë që duhet ta ulë kokën e të largohet që aty dhe ta lejojë Kuvendin të funksionojë… Trajko Veljanovski është i pari nga gjashtë personat, me emra dhe mbiemra, secili me pozitë më të lartë e të rëndësishme e që merren vesh për fshehje dhe fshirje të gjuгmëve nga Liqeni i Smillkovës. Ai inçizim tonik është objekt i pazareve mes më shumë personave, të cilët e kanë atë material dhe ofrojnë para”, ka thënë avokati Pançevski.

Sipas tij, materiali në fjalë nuk do të zbulohet kurrë sepse është objekt i pazareve, siç i quan ai, ndër tavolinë.
“Bëjnë tregti ndër tavolinë, nuk jeni të vetëdijshëm se sa”, ka thënë mes tjerash Pançevski, përcjell in7.

Avokati Ignat Pançevski ka qënë i njohur për deklarata të tilla direkte dhe të guximshme. Ai ka hetuar disa raste të dyshimta koггuptive në vend. Ka qënë ndër të parët që me këmbëngulje ka theksuar se ish presidenti, Boris Trajkovski është vгaгë dhe se nuk ka qënë’akѕ¡dent ггëzimi i aeroplanit. Në vitin 2013 si pasojë e aktivitetit të tij, ka qënë i pIagosur në këmbë. Ndërroi jetë në 26 Maj të vitit 2019 pas një ѕëmundjeje të rëndë./in7.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *