Deputetët e VMRO-DPMNE-së u paraqitën me banderola dhe më pas e lëshuan Kuvendin gjatë fjalimit të Pendarovskit

Fjalimi i Presidentit Stevo Pendarovski në Parlament sot u shoqërua me një performancë nga deputetët e VMRO-DPMNE, të cilët mbajtën në duar mesazhe të ndryshme në banderola, dhe më pas u larguan nga Kuvendi.

Advertisement

Identiteti po shitet, Stevo rri i heshtur”, “Zaev: Stevo është një politikan i papërvojë”, “President me vota të blera”, “Stevo është shërbëtori i Zaevit”, “Ai nuk është presidenti im” ishin vetëm disa nga pankartat e mbajtura nga deputetët e opozitës.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *